Diensten

Of het nu gaat om advisering, detachering of softwareontwikkeling; u kunt er verzekerd van zijn dat ons gekwalificeerd personeel een goede aanvulling op uw team of bedrijf is.

Detachering

Komt u handen te kort? Dan kan consultancy van onze medewerkers voor u een uitkomst zijn. IT4U beschikt over hooggekwalificeerde medewerkers die breed inzetbaar zijn.

Wij onderscheiden ons doordat onze medewerkers:

  • hoogopgeleid zijn (minimaal HBO), die robuuste, tijdsbestendige oplossingen aandragen
  • minimaal 3 jaar specialistische ervaring hebben, die praktijkgerichte oplossingen implementeren.
  • reeds bewezen hebben geschikt te zijn voor detacheringsopdrachten.
  • aantoonbaar oplossingsgericht kunnen werken en denken.

 Functies

De kerncompetenties van onze mensen zijn zeer divers. We leveren personeel voor verschillende functies: projectmanager, projectleider, architect, bedrijfs- en informatie-analist, functioneel ontwerper, technisch ontwerper, ontwikkelaar, tester, applicatiebeheerder, databasebeheerder en systeem/netwerkbeheerder.

Advisering

U staat voor een keuze. Welke richting moet u op? En wat zijn de consequenties van die keuzes? Welke alternatieven heeft u? We kunnen antwoord geven op deze vragen; voor diverse opdrachtgevers hebben wij advies gegeven aan verschillende multinationals, onderwijsinstellingen en overheden.

Voor meer informatie over deze vorm van dienstverlening of een oriënterend gesprek kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Software ontwikkeling & renovatie

Als bestaande software niet meer voldoet aan de huidige wensen, is softwarerenovatie de aangewezen manier om uw applicatie weer up-to-date te maken. Onze softwarerobot kan uw oude software importeren en migreren naar een blauwdruk voor een nieuwe applicatie. Nieuwe functionaliteit kan in dit stadium eenvoudig toegevoegd worden.

Onze professionals gaan aan de slag met uw project: met behulp van bewezen methoden en technieken de software voor u ontwikkelen op basis van de specificaties. Desgewenst kan de softwarerobot ook hiervoor weer ingezet worden.

In the cloud

Buiten voor u specifiek ontwikkelde software hebben wij ook reeds kant-en klare oplossingen. Dit zijn zogenoemde “off the shelve” producten en variëren van project- en urenregistratiesystemen tot een compleet ERP-pakket. Deze kunnen door u in gebruik worden genomen, op basis van een software-as-a-service licentie.

Ook voor u ontwikkelde applicaties kunnen we “in the cloud” ter beschikking stellen. Zo hoeft u bij het gebruik van de software niet om te kijken naar technische aspecten als de hardware, backups, licenties, software, mensen en middelen.